Kategorie
Sleva20
Nakupujte na splátky
19
Prodejní místa
Osobní odběr
Rychlé dodání dopravou

Skříň TRENDI LAC 190

Další obrázky a varianty
Skříň TRENDI LAC 190
Skříň TRENDI LAC 190
Skříň TRENDI LAC 190
SLEVA 50%
21 020 Kč
Naše cena:
10 500 Kč
Ušetříte:
10 520 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní: 10 500 Kč (0%)
Přidat do seznamu přání:
Zboží již nelze objednat.

Šatní skříň s posuvnými dveřmi. Dvě závěsné tyče. Lze dokoupit i sadu 3 polic. Šířka 190 centimetrů, materiál Slovník: (MDF) lMDFPolotvrdá dřevovláknitá deska (anglicky Medium Density Fibreboards, MDF) je multifunkční alternativou masivního dřeva. MDF se vyrábí z dřevěných vláken (především smrkových), pojených syntetickým lepidlem, za použití teploty a tlaku. Jsou určeny pro použití pro nenosné účely v nábytkářství, truhlářství, frézařských dílnách a další použití v interiéru. Struktura desek umožňuje kvalitní zpracování povrchu frézováním a lakováním. Hladký povrch (upravený broušením), pevné hrany, homogennost a výborná obrobitelnost patří ke skvělým vlastnostem tohoto výrobku.MDF.

Zobrazit podrobný popis a parametry
Zobrazit dotazy k produktu
Zboží není aktuálně vystaveno na žádné prodejně.
Podrobný popis produktu
Dotazy k produktu

  Parametry

Šířka
190 cm
Výška
203 cm
Hloubka
59 cm
materiál
Slovník: (MDF) lMDFPolotvrdá dřevovláknitá deska (anglicky Medium Density Fibreboards, MDF) je multifunkční alternativou masivního dřeva. MDF se vyrábí z dřevěných vláken (především smrkových), pojených syntetickým lepidlem, za použití teploty a tlaku. Jsou určeny pro použití pro nenosné účely v nábytkářství, truhlářství, frézařských dílnách a další použití v interiéru. Struktura desek umožňuje kvalitní zpracování povrchu frézováním a lakováním. Hladký povrch (upravený broušením), pevné hrany, homogennost a výborná obrobitelnost patří ke skvělým vlastnostem tohoto výrobku.MDF 16/18 mm
Dodáváno v demontu - rozložené

Popis

Elegantní skříň TRENDI LAC 190 vás zaujme na první pohled neotřelou kombinací barev se světlým lesklým pásem uprostřed. Světlé barvy dodávají prostoru vzdušnost.

Šatní skříň TRENDI LAC poslouží především těm z vás, kteří potřebují oblečení zavěsit na šatní tyče. Pokud byste si ale přáli skříň kombinovanou, i to TRENDI LAC umí.

Posuvné dveře šetří prostor a ví to i výrobce této krásné šatní skříně. Stejně jako zbytek tohoto kousku nábytku jsou vyrobeny z odolné dřevovláknité desky. A rozměry? Tady jsou: šířka 190, výška 203 a hloubka 59 centimetrů.

Další skříně s posuvnými dveřmi z naší nabídky si prohlédněte tady. Nad 3 000 korun u nás můžete nakupovat na splátky a nabízíme i možnost přivezení nákupu až domů.

Rozměrový obrázek:
Skříň TRENDI LAC 190
Dotazy
Prozatím nebyl k produktu položen žádný dotaz? Chcete se zeptat jako první?
Máte-li k produktu jakýkoliv dotaz, komentář nebo připomínku, sdělte je zde nám i ostatním zákazníkům. Děkujeme!
e-mail v žádném případě nezveřejňujeme,
jen na něj zašleme naši odpověď.
Odeslat